Samarbejdspartnere

Proof of Life er taknemmelig for alle vores samarbejdspartnere og sponsorer!

Free collaboration software where sharing, communicating and getting work done takes place in one online platform – fully customizable through the unique ability to create your own apps. 

download (3)

Eventyrsport sælger kvalitetsudstyr til rejse, fritid og outdoor fra nogle af verdens førende producenter. Vi lægger vægt på grundig vejledning og god service – både i vores 10 butikker og på vores webshop.

 

FYSIOCENTER VEJLE er et fysioterapeutisk træningscenter hvor baggrunden for træning og behandling er forankret i den bedste evidens og “best practise”. Træningscentret er for raske som patienter i behandlingsforløb og udsyret i centret tilgodeser specialiseret træning rettet mod specifikke problemstillinger og generel træning. Træningscentret er altid bemandet med sundhedsfagligt personale. Vores samarbejde med Proofe of Life giver os mulighed for at tilbyde kræftramte et samlings- og træningssted. Det er en stor fornøjelse at se kræftpatienter træne ved siden af raske og vi kan se det påvirker vores andre kunder i centret til at træne lidt ekstra når de ser medlemmerne af proofe of Life træne på trods af sygdomme eller eftervirkninger af behandling. Træning for livet giver en helt anden mening i en kontekst med Proof of Life.

 

LØBEREN startede ud med intentionen om, at udfylde hullet mellem skoproducenterne og løberne, da der på daværende tidspunkt ikke var nogle butikker til at give en seriøs vejledning på et fagligt højt niveau. LØBEREN har her efter baseret sin forretning på ideen om, at give løbere, motionister som elite, en grundig og seriøs vejledning i forbindelse med køb af løbesko og Butikker I hele landet.