Nye gruppeledere i København

PoL-København har fået nye gruppeledere. Søren Saugstrup og Dina Plesner Busk vil fremover stå for den daglige drift af lokalafdelingen i København – en opgave de glæder sig meget til at kaster sig over.

Formand Bjørn Askholm har det seneste halve år ageret midlertidig gruppeleder i København efter Søren Bloch fratrådte posten ved udgangen af 2015. Men nu er nye kræfter trådt til. Fra 1. september tiltrådte Søren Stigel Saugstrup og Dina Plesner Busk gruppelederposten, som de vil dele imellem sig.

“Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang. Dina og jeg har et rigtig godt samarbejde, og jeg er helt sikker på, vi kommer til at supplere hinanden godt,” fortæller Søren.

Søren er tidligere formand for Proof of Life og var i 2007 med til at starte foreningen op. De sidste to år har han dog primært være træner i København og arrangør af vores årlige Camp Samsø.

dina-plesner-buskStor passion for idræt

Dina er netop ved at skrive speciale fra Idræt-studiet på Københavns Universitet og har været medlem af Proof of Life i to år. Hun brænder for sport og bevægelse, og vil bidrage til Københavner-gruppen med sin erfaring fra sit studiejob som crossfit-instruktør.

Fælles for de to trænere er både passionen for idræt og fysiske aktiviteter, og et stærkt engagement i foreningen.

“Jeg har være enormt glad for at være med i Proof of Life. Det har givet mig et frirum og mange nye venner og bekendte, så jeg er glad for, at jeg nu kan give lidt af den energi tilbage, som jeg selv har fået i foreningen,” fortæller Dina.

Dina og Søren vil fremover være kontaktpersoner for alle medlemmer i København.

Du kan finde deres kontaktoplysninger her.

 

Comments are closed.