LøbeMagasinet er med til Folkeløbet

LøbeMagasinet støtter Folkeløbet, fordi de ligesom vi, er passioneret løbere og har ambitioner om at være med til at inspirere og motivere folk til at dyrke sport.

ProofOfLife

Fotograf Morten Rode

LøbeMagasinet har doneret 250 magasiner  til goodiebaggen, som hver af de godt 100 løbere modtager, når de når i mål på deres rute. Det er vi i Proof of Life selvfølgelig rigtig glade for.

Vi har modtaget en lille hilsen fra chefredaktør Sofie Hvidtved:

”Løb er en fantastisk motionsform, som om noget kan samle os her i Danmark. For løb er meget mere end at sætte den ene fod foran den anden. Løb har muligheden for at sætte fokus på nogle vigtige budskaber – og det er blandt andet det, som Folkeløbet Proof of Life gør. Fælleskab og bevægelse er i fokus under det store løbeevent og det vil vi gerne være med til at støtte op om hos LøbeMagasinet, hvor vi til daglig gør vores bedste for at inspirere og motivere de mange danskere, som har taget løb til sig. Og vi kan med hånden på hjertet sige, at løb er for alle. Også selvom man er udfordret ved sygdom. Så længe man har viljen. Ha’ et godt løb!”

Tak Sofie 🙂

 

Comments are closed.