Kendte kræft-overlevere løber med Proof of Life

Komikeren Geo og den tidligere landsholdsspiller Michael Gravgaard er blandt løberne, når Proof of Life Løbet 2013 bliver skudt i gang på fredag.

Begge fik konstateret kræft, da de var midt i 30’erne, og de støtter Proof of Life Løbet, da de gerne vil være med til at samle penge ind til og promovere foreningens arbejde med kræftoverlevere mellem 18 og 40 år.

– Når man har været igennem et kræftforløb, får man lyst til at hjælpe andre i samme situation mest muligt og på alle måder. Det gør vi med Proof of Life Løbet. Ikke bare økonomisk, men vi gør også samtaler om kræft og kemo mere uhøjtidelige og dermed lidt lettere at gå til, siger Geo.

ikkforsjov

Også den tidligere professionelle fodboldspiller Michael Gravgaard, der i dag er tv-vært på Canal 9, forklarer hans støtte til løbet med sin egen kræftsygdom.

– Proof of Life Løbet er en selvfølge for mig at bakke op omkring. Da jeg var syg, var det et erklæret mål for mig at holde mig fysisk i gang, så længe det overhovedet var muligt i min behandling. Det var for mig en måde stadig at føle overskud og energi på – også da kræfterne begyndte at aftage. Selv en gåtur var en sejr! Den følelse og motivation vil jeg gerne være med til at give videre, siger Michael Gravgaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *