Bliv medlem

Hvis du er mellem 18 og 40 år, og har eller har haft en kræftdiagnose, så kan du melde dig ind her!

Proof of Life gruppen til løbetræningHvis du vil melde dig ind i foreningen, kan du udfylde nedenstående blanket. Du kan også bare kigge forbi træningen og sige hej. Du kan tjekke træningstider og info om kontaktperson ved at klikke på din lokalafdeling i menuen ovenfor.

Du er også meget velkommen til at kontakte én fra bestyrelsen eller den lokale gruppeleder, hvis du har spørgsmål, eller bare gerne lige vil tale med en af os, inden du dukker op til træning eller melder dig ind.

Som medlem får du fri adgang til alle træningstilbud, mulighed for at købe træningstøj til billige penge, gratis løbsdeltagelse i de løb, som foreningen deltager i, adgang til et online forum eksklusivt for medlemmer og ikke mindst til foreningens julefrokoster og andre sociale arrangementer.

I Proof of Life er der plads til at træne på alle niveauer, og du kan blive medlem uanset om du i øjeblikket dyrker motion eller ej.

Et medlemsskab af Proof of Life koster 250 kr. om året, og kontingentet opkræves én gang årligt. Ved udfyldelse af nedenstående blanket bliver du indskrevet som medlem. Du vil herefter modtage en mail med dit medlemsnummer og et velkomstbrev. Du skal først betale kontingentet, når du har modtaget mailen, da du skal bruge medlemsnummeret derfra.