Aktiviteter

 

Hver af landets fem lokalafdelinger tilbyder hver uge forskellige træningsmuligheder for deres medlemmer. Det kan være løb, mountainbike, yoga eller for eksempel styrketræning. Find din nærmeste lokalafdeling her, og læs mere om hvad de laver i nærheden af dig.

Camp Samsø i Store Bededagsferien

Hvert år i Store Bededagsferien samler vi Proof of Life på tværs af de lokale afdelinger. Det gør vi både for at prøve nogle helt nye aktiviteter i nogle nye omgivelser, samtidig er det også en weekend, hvor vi i høj grad lægger vægt på det sociale. De sidste tre år har vi lejet os ind på Samsø Feriecenter, hvor vi har holdt festmiddag lørdag aften krydret med dans og bowling. Derudover har vi været ud og sejle havkajak, lavet yoga, kørt på mountainbikes og afprøvet bueskydning. Vi prøver at lave noget nyt hvert år, og det plejer at være en hyggelig weekend, hvor alle kan være med.

 

Folkeløbet – Proof of Life

Proof of Life har siden 2011 afholdt et årligt motionsløb, hvor vi har samlet familie, venner og pårørende på Amager Fælled og sammen snøret løbeskoene. Efter et års tænkepause, hvor der ikke blev afholdt løb, vender vi nu tilbage med et nyt løbekoncept – Folkeløbet – Proof of Life, som afvikles første gang i juni 2016. Læs mere om arrangementet her.