Silkeborg

Hvad: Proof of Life Silkeborg fællestræning

Hvornår: Torsdag aften

Hvor: Da lokalafdelingen er ny, er det endnu ikke fast, hvor der trænes, så skriv til Christian eller tjek facebook for nærmere info.

For hvem: Alle unge mellem 18 og 40 år, der har eller har haft en kræftdiagnose, kan deltage – uanset fysisk form.

Hvad skal jeg kunne: Der er ingen krav om, hvad du skal kunne løfte, hvor langt du skal kunne løbe eller hvor hurtigt det hele skal foregå. Træningen foregår i et åbent og imødekommende miljø, hvor du kan træne på det niveau, du er på. Både under og efter træningen er der altid plads til en snak med de andre Proof of Life-medlemmer og til at dele erfaringer om sygdomsforløb, træningstips – eller bare hyggesnak.

Hvad skal jeg vide: Du skal på forhånd have afklaret med din læge, om du skal tage nogen forholdsregler i forhold til at træne, og du skal have kontaktet kontaktpersonen for Proof of Life Silkeborg Christian Birk inden du kommer til træning første gang.

Få mere at vide: Tror du, at Proof of Life er noget for dig? Så tag endelig kontakt:

Christian Birk, email: silkeborg@proofoflife.dk

Proof of Life Silkeborg har også en Facebook-gruppe, som du kan blive inviteret ind i. Her kan du melde dig til de enkelte torsdagstræninger og se, hvem der ellers dukker op.

Du er altid velkommen til at komme forbi, hvis du mangler andre unge ligesindede at snakke eller træne med. Vi glæder os til at se dig.