Århus

Proof of Life Aarhus mødtes for første gang onsdag d. 14. oktober 2009 i Kræftens Bekæmpelses rådgivningscenter Hejmdal. Præcis som landsorganisationen er Proof of Life Aarhus et mødested for unge, der har eller har haft kræft – et mødested, der giver dig mulighed for at træne din fysik, forøge din livskvalitet og møde andre unge, der kender til det at have kræft og konsekvenserne af det helt tæt inde på livet.

Proof of Life Aarhus’ første fællestræninger fandt sted i Hejmdal. I dag mødes vi og træner i Fysiocenter Aarhus:

Hvad? Proof of Life Aarhus fællestræning

Hvornår? Onsdage fra kl. 18.00 til kl. 19.30

Hvor? Fysiocenter Aarhus, Vesterbro Torv 1 (indgang ved Vestgården 1-3 ved siden af SuperBrugsen), 6. sal (bygningen har elevator). Der er mulighed for omklædning på stedet, og har du en lille hængelås, kan du låse dine værdier og dit skiftetøj inde i et skab.

For hvem? Alle unge mellem 18 og 40 år, der har eller har haft en kræftdiagnose, kan deltage – uanset fysisk form.

Hvad skal jeg kunne? Der er ingen krav om, hvad du skal kunne løfte, hvor langt du skal kunne løbe eller hvor hurtigt det hele skal foregå. Træningen foregår i et åbent og imødekommende miljø, hvor du kan træne på det niveau, du er på. Træningscentret tæller kredsløbsmaskiner som løbebånd, cross-trainere, romaskiner og kondicykler, ligesom der er både vægte og maskiner at give sig i kast med.
Både under og efter træningen er der altid plads til en snak med de andre Proof of Life-medlemmer og til at dele erfaringer om sygdomsforløb, træningstips – eller bare hyggesnak.
Proof of Life har i træningstiden reserveret en lille træningssal med måtter og træningsbolde. Her er der også mulighed for fælles øvelser eller udstrækning, hvis der er stemning for det.

Gennem Proof of Life Aarhus vil du også møde en del af medlemmerne fra Aarhus-afdelingen af ”Ungkræft” – en forening for unge, der har eller har haft kræft inde på livet, og som mødes om hyggeligt socialt samvær. Aktiviteterne kan være alt fra fælles madlavning og hygge i Kræftens Bekæmpelses rådgivningscenter Hejmdal, biografture og koncerter til grill- eller spilaftner. Kun fantasien sætter grænser.   

Hvad skal jeg vide? Du skal på forhånd have afklaret med din læge, om du skal tage nogen forholdsregler i forhold til at træne, og du skal have kontaktet kontaktpersonen for Proof of Life Aarhus Charlotte Clemmensen inden du kommer til træning første gang.

Få mere at vide: Tror du, at Proof of Life er noget for dig? Så tag endelig kontakt:

Marie Dahl, email: aarhus@proofoflife.dk

 

Proof of Life Aarhus har også en Facebook-gruppe, som du kan blive inviteret ind i. Her kan du melde dig til de enkelte onsdagstræninger og se, hvem der ellers dukker op.

Du er altid velkommen til at komme forbi, hvis du mangler andre unge ligesindede at snakke eller træne med. Vi glæder os til at se dig.